DITA E LULEVE – 6 Maj 2019 Konkurs – Lulet e...

? DITA E LULEVE - 6 Maj 2019? ? Lulet e Qytetit Tim - konkurs fotografie me tematikë lulet e oborreve dhe ballkoneve të shtëpive shkodrane. Ftojmë fotografët...

DITA E LULEVE 2019

? DITA E LULEVE 2019 ? ✅Bashkia Shkodër në bashkëpunim me CODE Partners dhe Qendrën Rinore Arka do të organizojnë Ditën e Luleve 2019. ?“Dita e Luleve” është...

Projekti COMPLICITIES: Thirrje për artistë

Projekti COMPLICITIES: një thirrje për artistë të 5 disiplinave (street art-murale, arkitekture design, foto e video, teatër dhe kërcim, muzikë) Projekti “Arti Bashkohor për Modelimin...

Projekti COMPLICITIES: Thirrje për artistë

Projekti COMPLICITIES: një thirrje për artistë të 5 disiplinave (street art-murale, arkitekture design, foto e video, teatër dhe kërcim, muzikë) Projekti “Arti Bashkohor për Modelimin...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 02 Mars 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?02 Mars 2019, ora 11.00 ?Qytetaria aktive dhe shoqëria civile: roli i shoqërisë civile në Shqipëri. ✅Lektor: Prof. Dr. Tonin Gjuraj Akademia e Lidershipit Rinor...

Akademia e Lidershipit Rinor

  Me datë 23 Shkurt 2019 tek Qendra Rinore ARKA filloi AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR. Akademia u pershendet nga Kryetarja e Bashkise Shkoder Znj. Voltana...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 23 Shkurt 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?23 Shkurt 2019, ora 11.00 ?Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve ✅Lektor: Dr. Ermal Hasimja ✅Të Ftuar Nderi: znj.Lorena Haxhiu - zv. Ministre e Arsimit,...

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, zbatuar nga CODE Partners me financim nga USAID. Projekti You(th) Led...

Akademia e Lidershipit Rinor

Linku i aplikimit >>>>> https://goo.gl/Yu6sK6