Prezantim projekti LOG

Organizata ICSE & co. dhe CODE Partners ju ftojnë në takimin e hapjes së projektit LOG. Takimi do të zhvillohet me datë 19 Nëntor, ora...

THIRRJE E HAPUR

NJOFTIM Projekti - Të drejtat e njeriut dhe mbështetje për shoqërinë civile në zonën e Shkodrës në kohë pandemie. Ligji Rajonal 11 Prill 1996, nr. 19...

UNE KUJDESEM PER TY – WORKSHOP 2: DISIPLINA POZITIVE

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

UNE KUJDESEM PER TY – WORKSHOP 1: KUJDESI PER SHENDETIN MENDOR...

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

START UP ACADEMY

E dini cili është programi me i ri i Start Up-eve që do të fillojë Ambasada e Shteteve te Bashkuara te Amerikes në Qarkun...

RAPORTI FINAL I PROJEKTIT “A4EUS”

RAPORTI PERFUNDIMTAR I PROJEKTIT "A4EUS" Përmbyllja e projektit "A4EUS - Action 4 Europe of Solidarity" Publikimi i raportit përfundimtar të projektit "A4EUS - Action 4...

“…..Nji trashigim i të parve t’onë” – Dasma Shkodrane 

".....Nji trashigim i të parve t'onë" - Dasma Shkodrane  Muzika mbi të gjithë kufinjtë - edicioni i dytë, që nis me një citim nga Gjon...

DASMA SHKODRANE

".....Nji trashigim i të parve t'onë" - Dasma Shkodrane ju fton tek ARKA me 11 Shtator, ora 19.00 - 22.00 Muzika mbi të gjithë kufinjtë...

CDO DITE TEK QENDRA DITORE PER SHENDETIN MENDOR

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

EKSPOZITE FOTOGRAFIE “TRANZICIONI”

  Momentet me te bukura nga hapja e ekspozitës se fotografise "TRANZICIONI" tek Qendra Rinore Arka Kuruar nga: Orestia Kapedani Pjesëmarrës: Albana Dedvukaj Aresa Erkoçaj Arsenida Tahiri Dritan Brahaj Elsaida Musiq Elsamina Musiq Jursi...