PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️

  Është zhvilluar me date 19 Korrik Panairi i Nxitjes së Punësimit! Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore ndanë me...

Une Votoj / Z. HELIDON BUSHATI

  #UneVotoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë. Z. Helidon Bushati, kandidat për Shkodrën i "Partisë Demokratike" ne takim me te rinjte te Arka...

UNE KUJDESEM PER TY

  UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

TE RINJTE PER INTEGRITETIN

  Consulting and Development Partners/Qendra Rinore ARKA në bashkëpunim me KRIIK Albania, duke filluar nga data 12 Prill deri me 16 Prill u zhvilluan sesione...

Banda Adriatica 25 Maj 2019

Banda Adriatica krijoi atmosfere super te bukur te ARKA me date 25 Maj 2019. Ky koncert eshte organizuar me mbeshtetjen e Institutit Italian te...

KOMUNITETI I TË ARDHMES AID10950

video
KOMUNITETI I TË ARDHMES AID10950 Programi i përshfirjes në tregun e punës me anë të instrumentit te bursës së punës zbatohet ne kuader te projektit...

Koncerti i Luleve

Koncerti i Luleve në sheshin para Bashkisë së Shkodrës ...

CDO DITE TEK QENDRA DITORE PER SHENDETIN MENDOR

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...

E enjtja te lapidari!

E enjtja te lapidari! Kete radhe Keshilli Rinor Arka organizoi naten e filmit ? Cdo te enjte ju presim te lapidari me evente te reja. ...

UNE KUJDESEM PER TY – WORKSHOP 2: DISIPLINA POZITIVE

UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me...