KOMUNITETI I TË ARDHMES AID10950

KOMUNITETI I TË ARDHMES AID10950 Programi i përshfirjes në tregun e punës me anë të instrumentit te bursës së punës zbatohet ne kuader te projektit...

Lorenc Radovani dhe SINFOART

Lorenc Radovani dhe SINFOART na dhuruan nje mbramje shume te bukur te ARKA me 14 Qershor. Muzike e perzgjedhur nga filma shqiptare dhe te...

“Pafundesia” nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç

Shkodra | "Pafundesia" nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç - Giacomo Leopardi: hapesira dhe imazhi Prof. Ssa Laura Melosi, Katedra Giacomo Leopardi - Universiteti i...

Me datë 21 Maj, Zërat e të Rinj “Jorgjica Truja”,...

Me datë 21 Maj eshte organizuar te ARKA takimi i Finalistëve të Festivalit Mbarëkombëtarë të Zërave të Rinj "Jorgjica Truja", edicioni V. Talente te reja,...

#UneVotoj / Amel Pervizi dhe Aledija Unuri

  #UneVotoj - Kandidatët për deputetë të Shkodrës në përballje me rininë filloi ciklin e takimeve me datë 31 Mars 2021, ora 18.00. Amel Pervizi dhe...

Prezantim projekti LOG

Organizata ICSE & co. dhe CODE Partners ju ftojnë në takimin e hapjes së projektit LOG. Takimi do të zhvillohet me datë 19 Nëntor, ora...

‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...

OPEN MIC 08.07.2019 ORA 20:30

OPEN MIC  08.07.2019 ORA 20:30 QENDRA RINORE ARKA #riniaeShkodrës #arkatalente #mëtëmirët #muzikelive ...

UN Youth Delegates Albania at Qendra Rinore Arka

The tour of consultations continues. Youth Delegates, Ilda and Stiven travelled to Shkodra to meet local youngsters. The meeting was held at "Arka" Youth Center...

KOMUNITETI I TE ARDHMES AID 10950

KOMUNITETI I TE ARDHMES AID 10950 Përfituesit e bursave të punës Programi i përshfirjes në tregun e punës me anë të instrumentit te bursës së punës...