Qendra Rinore Arka

Qendra Rinore & Kulturore Arka është hapur me datë 20 Shkurt 2015 dhe  drejtohet nga Consulting and Development Partners. Kjo qender bashkon te rinjte...

Shkodra n’Fest

Code Partners organizon Shkodra n'Fest per vite me rradhe ne bashkepunim me Acli Ipsia ne Shqiperi dhe Bashkia Shkoder. Nje  koncept i ri festiv...