Sesion informimi dt.29.07.2019

Ne kuader te projektit Youth Match u zhvillua nje sesion informimi per te rinjte mbi mundesite per punesim, sipermarrje dhe kurse te formimit profesional...

Vizitë në biznese me të rinjtë.

Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Legjenda shpk. Njohem nje realitet shume te rendesishem ne fushen e sherbimeve....

Vizitë në biznese me të rinjtë.

Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Melgushi shpk. Të rinjtë u njohen me historinë e ketij biznesi qe eshte...

“Këshillim drejt punësimit”ë Qendrën Rinore ARKA në Bashkinë Malësi e Madhe.

Është zhvilluar sot takimi prezantues i projektit "Këshillim drejt punësimit" në Qendrën Rinore ARKA në Bashkinë Malësi e Madhe. Punësimi i migrantëve të kthyer dhe...

Xhoana Pema – Perfituese e burses se punes

✅ Xhoana Pema - ndihmes kuzhinere te Restorant Elita, SHKODER ✅ Ajo ka ndjeke kursin e kuzhines qe eshte zhvilluar te ARKA ✅ Xhoana eshte punesuar me nje kontrate...

Ideja fituese – Envi Matlija

✅ENVI MATLIJA - #CheckinShkodër ✅Ideja fituese: Hapja e një zyre informacioni për turistët dhe dhënia e biçikletave me qera. ✅Envi Matlija është një ndër të rinjtë e...

Kursi i Pasticerisë 11 Qershor 2019

✔️Nga data 11 Qershor 2019 në kuzhinën e shkollës Hamdi Bushati, po zhvillohet kursi i pasticerisë (5 herë në javë nga ora 15.00 -...

Logun dhe Ara 29 Qershor 2019

Te shtunen, me date 29 Qershor, vizituam dy biznese te krijuara nga disa te rinj ne Shengjin. Ky grup te rinjsh, te diplomuar ne...

Kursi i dytë “Aftesi Digjitale”

Ka filluar kursi i dytë i trajnimit 3 ditor per "Aftesi Digjitale" prane Qendres Rinore Arka. Ky grup do te trajnohet ne datat 27, 28...

Akademia e Lidershipit Rinor Perparim Kabo

Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 15  Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Lektor: Prof.Asoc. Dr Përparim Kabo, i...