Ambasadorja e SHBA znj. Yuri Kim vizite tek ARKA.

  Gjatë vizitës së saj në Shkodër me datë 10 Shtator, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, znj. Yuri Kim, ndaloi për...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTĒ |TE ARKA

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË | SHIROKË, SHKODĒR

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...

Kursi i pasticerise

✔️Po perfundon kursi i pasticerise, i cili po zhvillohet nga data 11 Qershor 2019 në kuzhinën e shkollës Hamdi Bushati (5 herë në javë...

“Zhvillimi i Kapitalit Njerezor”26 Korrik

U mbajt te premten me date 26 Korrik, dita e fundit e trajnimit tre ditor "Zhvillimi i Kapitalit Njerezor". Projekti "You(Th) Match: Qasje inovative për...

Sesion informimi dt.29.07.2019

Ne kuader te projektit Youth Match u zhvillua nje sesion informimi per te rinjte mbi mundesite per punesim, sipermarrje dhe kurse te formimit profesional...

Vizitë në biznese me të rinjtë.

Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Legjenda shpk. Njohem nje realitet shume te rendesishem ne fushen e sherbimeve....

Vizitë në biznese me të rinjtë.

Me date 19 Korrik 2019 me nje grup te rinjsh vizituam kompanine Melgushi shpk. Të rinjtë u njohen me historinë e ketij biznesi qe eshte...