"Alone we can do so little; together we can do so much." ...

Consulting and Development Partners

Projekte

Qendra Rinore Arka

ART HOUSE

Shkodra n'fest

YES FUTURE

What We Do

Promovim

Bashkëpunim

Integrim

ART

Kulture

Misioni i CODE Partners

eshte percaktimi, studimi dhe promovimi i nismave qe synojne favorizimin e zhvillimit te veprimtarive sociale, kulturore, ekonomike dhe krijimin e mundesive per punesim brenda nje kuadri qe do te bashkonte luften kunder varferise me nxitjen e nje zhvillimi te integruar e te qendrueshem te territorit.

News

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar viziton Qendrën Rinore ARKA

Qendra Rinore Arka priti në një takim në ambjentet e qendrës, Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Shqipëri z.Duncan Norman. Gjatë këtij takimi, Ambasadori u...

Muzika mbi të gjithë kufinjtë / Shiroke 15 Shtator

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të tretë në Shirokë me 15 Shtator . ------ Music beyond...

MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË / ARKA 14 SHTATOR

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të dytë me 14 Shtator tek ARKA. Nje falenderim te vecante...

Muzika mbi të gjithë kufinjtë / Gjuhadol

Muzika mbi t gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të parë në Gjuhadol me 11 Shtator. ------ Music beyond all borders:...