NOE 2 TE ARKA | PROJEKTI DETMUR, CREATIVE EUROPE

 Me date 21 Gusht 2020, ARKA paraqiti performancen teatrore NOE2 me artistin LEKË TASI. Teksti Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi Skenografia: Ergys Vela Regjia: Stefan Çapaliku Ky aktivitet eshte realizuar ne...

Muzika mbi të gjithë kufinjtë / Shiroke 15 Shtator

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të tretë në Shirokë me 15 Shtator . ------ Music beyond...

MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË / ARKA 14 SHTATOR

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të dytë me 14 Shtator tek ARKA. Nje falenderim te vecante...

Ambasadorja e SHBA znj. Yuri Kim vizite tek ARKA.

  Gjatë vizitës së saj në Shkodër me datë 10 Shtator, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, znj. Yuri Kim, ndaloi për...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTĒ |TE ARKA

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË | SHIROKË, SHKODĒR

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...

Kursi i pasticerise

✔️Po perfundon kursi i pasticerise, i cili po zhvillohet nga data 11 Qershor 2019 në kuzhinën e shkollës Hamdi Bushati (5 herë në javë...

“Zhvillimi i Kapitalit Njerezor”26 Korrik

U mbajt te premten me date 26 Korrik, dita e fundit e trajnimit tre ditor "Zhvillimi i Kapitalit Njerezor". Projekti "You(Th) Match: Qasje inovative për...