RAPORTI PERFUNDIMTAR I PROJEKTIT “A4EUS”

Përmbyllja e projektit “A4EUS – Action 4 Europe of Solidarity”

Publikimi i raportit përfundimtar të projektit “A4EUS – Action 4 Europe of Solidarity“, miratuar në kuadër të programit  “EUROPE FOR CITIZENS – Strand2: Democratic engagement and civic participation – 2.2: Network of Towns”.

 

“A4EUS”, shkruar nga Focus Europe, implementuesi i projektit, shikoi pjesëmarrjen e  17 organizatave  nga 12 vende të BE dhe  EXTRA-BE dhe u nda në 14 evente ndërkombetare të cilat, për shkak të emergjencës COVID-19, u realizuan virtualisht.

 

Qëllimi i projektit ishte për të bërë të njohur një Evropë që nuk i druhet frikës dhe nuk ështëksenofobe. Një Evropë ku i thotë JO tregtarëve të gënjeshtrave që përhapin frikë dhe pasiguri. Një Evropë e cila është fortesa e paqes dhe e shpresës për shumë njerëz që kërkojnë një jetë më të mirë.

 

Vizualizza il final raport

A4EUS_News_Website_Integration_07_10_2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here