UNE KUJDESEM PER TY: Fuqizimi i Qendres Ditore per Shendetin Mendor, projekti qe zbatohet nga CODE Partners/Qendra Rinore ARKA ne bashkepunim te ngushte me Njesine Vendore te Kujdesit Shendetsor ne Shkoder.
Vazhdon cikli i takimeve per fuqizimin e familjeve!
Workshop 2 : Disiplina pozitive
Lektore: Suela Domnori
E enjte, 28.10.2021
Ora 09.00
Vendi: Qendra Komunitare e Shendetit Mendor prane Poliklinikes se Specialiteteve, Rr. Wilson, Shkoder.
******
Ky projekt zbatohet ne kuader te projektit SOCIETIES 2 zbatuar nga Caritasi Shqiptar, i bashkefinancuar nga Komisioni Europian.
BIO – Suela Domnori
Suela Domnori, lindur në 1984, Shkodër.
Diplomuar për mësuesi në vitin 2006 dhe psikologji në vitin 2009 pranë Universitetit të Shkodrës Luigj Gurakuqi. Aktualisht Msc psikologe klinike. Me një eksperiencë pune 12 vjeçare si psikologe shkolle si dhe e angazhuar në mjaft projekte dhe aktivitete të ndryshme në ndihmë të komunitetit.
Trajnuar në fusha të ndryshme, kryesisht atë të aftësise së kufizuar. Eksperience si trajnere për fëmijë dhe të rritur : “Fuqizimin e familjes” “Art consultant” “Puna me fëmijët me aftësi të kufizuar” “Disiplina pozitive “ “Gjithëpërfshirja “ etj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here