CALL FOR ARTIST IN RESIDENCE

Who can apply? The artists in the residency are foreseen to be 10. The age is from 25 – 35 years old. The residency is organised for...

10 Shtator ora 18.30

Ju ftojme te Arka me date 10 Shtator, ora 18.30. “Mirenjohje per zotni Nardin ne 87 vjetorin e tij te lindjes” organizuar nga Astrit Fani!

Aplikime per tu bere pjese e Keshillin Rinor Arka

??Aplikoni për t’u bërë pjesë e Këshillit Rinor ARKA! ✅ Ftojmë të rinjtë të moshës 16-29 vjeç të bëhen pjesë. ✅ Ata që duan të jenë anëtarë të...

Pedagog – Rudin Beka , 29 Korrik 2019

✔️PSE DËSHTOJMË NË JETË❓❓ ✔️ Inovacion në menaxhimin e karrierës dhe dëshira për sukses! ✔️ Ftojmë të rinjtë të na bashkohen në këtë diskutim interesant dhe me vlerë ?29...

Ebbanesis tek Arka

#Ebbanesis performuan këtë të shtunë të #ARKA. Ky koncert është realizuar falë bashkëpunimit dhe mbështetjes të Institutit Italian të Kulturës. ...

Kërkojmë personel për barin.

➡️ Kërkojmë personel për barin. ?‍♀️Kanë prioritet vajzat. ‼️Njohja e gjuhës angleze është kusht për punësim‼️ ✅ Vlerësohet eksperienca. ➡️ Ju lutem të na kontaktoni në inbox.

ENGIM prezanton KEBUONO

Tani te ARKA: ENGIM prezanton KEBUONO! Projektin e pasticerise sociale mbeshtetur nga Partners Albania financuar nga Bashkimi Evropian.

Check in Shkodra

Aktiviteti zhvillohet ne kuader te projektit “Komuniteti i të ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun e punës për jetimët e Shkodrës...

PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT

??PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️ Ftojmë të rinjtë e Shkodres që duan të informohen mbi mundesitë për: ✅Punësim  ✅ Formim profesional ✅ Arsim i mesëm profesional ✅Sipërmarrje rinore të vijnë ditën e...

ARVID FACI – PAINTBALL ZONE

  ✅ARVID FACI - PAINTBALL ZONE ✅Ideja fituese: Hapja e një "Paintball Zonë" në qytetin e Shkodrës. ✅Arvidi është një ndër të rinjtë e mbështetur për të...