Akademia e Lidershipit Rinor | 19 Qershor 2019 | ora 17:00

✅ Akademia e Lidershipit Rinor | 19 Qershor 2019 | ora 17:00 | Qendra Rinore Arka ✅Tema: Shqipëria në udhëkryq? ✅ Folës nderi: Johann Sattler, Ambasador i Austrisë...

Komuniteti i se Ardhmes / Anjeza Kronaj

Anjeza Kronaj - Fizioterapiste tek FisioRehab, Shkoder.  Na lumturon pa mase qe Anjeza eshte punesuar me nje kontrate nje vjecare me ane te...

🎭 ARKA paraqet NOE2 me LEKË TASI 🎭

Performancë teatrore me artistin Leke Tasi dhe Ledian Gjeçi Teksti: Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi Skenografia: Ergys Vela Regjia: Stefan Çapaliku 📍Qendra Rinore Arka 🗓21 Gusht 2020 ⏰ 20.00 🛑Ky...

SHPALLJE PËR PSIKOLOG/SUPERVIZOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË...

SHPALLJE PËR PSIKOLOG/SUPERVIZOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË MITUR JETIMË Në kuadër të projektit “Komuniteti i të Ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun...

ROBERT BISHA ME TINGUJ QIELLORË NË SHKODRËN E TIJ

@Robert Bisha dhuroi një përqafim të madh tingujsh në G'juhadol. Rruga e Idromenos përjetoi emocione t'ambla të përcjella mjeshterisht nga muzikanti i madh. -------...

MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË / ARKA 14 SHTATOR

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të dytë me 14 Shtator tek ARKA. Nje falenderim te vecante...

Cindy Marina Welcome Home – Miss Universe Albania 2019

✅Cindy Marina Welcome Home - Miss Universe Albania 2019 ✅Histori suksesi e një vajze të re, që Miss Universe i hap dyert për t'u bërë...

KONFERENCA FINALE PROJEKTI YOU(TH) LED

Tek Qendra Rinore ARKA është mbajtur sot Konferenca Finale e Projektit YOU(TH) LED. Gjatë këtij takimi janë pasqyruar rezultat kryesore të arritura gjatë projektit...

SHPALLJE PËR EDUKATOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË...

SHPALLJE PËR EDUKATOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË MITUR JETIMË Në kuadër të projektit “Komuniteti i të Ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun...

Takim i “Paktit për Zhvillimin e Rinisë, Shkodër

  Është zhvilluar sot takimi i radhës i rrjetit "Pakti për zhvillimin e Rinisë Shkodër". Jane diskutuar çështje të rëndësishme dhe eshte shperndare informacion...