AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR

?23 Shkurt 2019, ora 11.00

?Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve

Lektor:
Dr. Ermal Hasimja

Të Ftuar Nderi:
znj.Lorena Haxhiu – zv. Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë
z.Robert Wilton – zv. Ambasador i Prezencës së OSBE në Shqipëri

Akademia e Lidershipit Rinor eshte aktivitet i Projektit YOU(TH) LED-Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinore i zbatuar nga #CODEPARTNERS me financim nga #USAID

Na ndiqni për informacione në lidhje me Akademinë, lektorët dhe të ftuarit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here