‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...

🎭 ARKA paraqet NOE2 me LEKË TASI 🎭

Performancë teatrore me artistin Leke Tasi dhe Ledian Gjeçi Teksti: Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi Skenografia: Ergys Vela Regjia: Stefan Çapaliku 📍Qendra Rinore Arka 🗓21 Gusht 2020 ⏰ 20.00 🛑Ky...

ROBERT BISHA ME TINGUJ QIELLORË NË SHKODRËN E TIJ

@Robert Bisha dhuroi një përqafim të madh tingujsh në G'juhadol. Rruga e Idromenos përjetoi emocione t'ambla të përcjella mjeshterisht nga muzikanti i madh. -------...

Biblioteka ARKA – Qendra Rinore ARKA

Biblioteka ARKA - Qendra Rinore ARKA Ftojmë të rinjtë që të shfrytëzojnë hapësirat e Bibliotekës ARKA për të studiuar. #freespace #freewifi

Keshilli rinor Arka …in action

➡️? What about last night ....te lapidari! ??Keshilli rinor Arka ...in action ‼️ #keshillirinorarka #qendrarinorearka #bestyouthever #kinemaverore#lapidarievents

PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️

  Është zhvilluar me date 19 Korrik Panairi i Nxitjes së Punësimit! Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore ndanë me...

E enjtja te lapidari!

E enjtja te lapidari! Kete radhe Keshilli Rinor Arka organizoi naten e filmit ? Cdo te enjte ju presim te lapidari me evente te reja. ...

Kalascima – Qender Rinore Arka

Kalascima na dhuroi nje mbramje me shume emocione te bukura te Arka ne kuader te Festes se Muzikes. Falenderojmë shumë Institutin Italian te Kulturës për...

Lorenc Radovani dhe SINFOART

Lorenc Radovani dhe SINFOART na dhuruan nje mbramje shume te bukur te ARKA me 14 Qershor. Muzike e perzgjedhur nga filma shqiptare dhe te...

UN Youth Delegates Albania at Qendra Rinore Arka

The tour of consultations continues. Youth Delegates, Ilda and Stiven travelled to Shkodra to meet local youngsters. The meeting was held at "Arka" Youth Center...