Ekrani i Artit – Nata Finale 19.05.2019 Oborri i Shtëpisë së...

E përmbyllim programin e këtij viti me një përzgjedhje video arti shqiptar dhe filmin “The Price of Everything” Netët e Ekranit u mbyll  te Arka,...

Art House 18.05.2019 Oborri i Shtëpisë së Llazanve

Filmat e Sylvia Schedelbauer, me një bisede shume te kendshme me  Thomas Logoreci + Oberhausen të festivalit të filmit në oborrin e familjes Llazani. ...

Art House 17.05.2019 Oborri i Shtëpisë së Kolë Idromenos

Të afërm të egër nga Jumana Manna + Van Abbemuseum video art përzgjedhje në oborrin e Kole Idromeno, në shtëpi në shfaqjen e parë...

Art House 16.05.2019 Hapja ne Teatrin Migjeni

Arthouse | Ekrani i Artit - Hapja ne Teatrin Migjeni dhe Shkodra Elektronike te Arka! ...

Parada e luleve 7 maj 2019

Parada e luleve me kopshtet dhe shkollat 9 vjecare ne Shkoder

Koncerti i Luleve

Koncerti i Luleve në sheshin para Bashkisë së Shkodrës ...

Konkursi i Poezise, Fotografise dhe Bicikletes

Konkursi i Poezise, Fotografise dhe Bicikletes te "L ...

Dita e Luleve 6 Maj 2019

Dita e Luleve filloi sot ne Teatrin Migjeni me garat e vallezimit modern ne kuader te "Bilbilat e vegjel te Shkodres kendojne" organizuar nga...

Akademia e Lidershipit Rinor

  Me datë 23 Shkurt 2019 tek Qendra Rinore ARKA filloi AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR. Akademia u pershendet nga Kryetarja e Bashkise Shkoder Znj. Voltana...

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, zbatuar nga CODE Partners me financim nga USAID. Projekti You(th) Led...