Takimi i parë i Workshop-it nis me datë 2 Shkurt, ditën e Martë në orën 18:00.
  • Faza e parë.
1. Bazat e aktrimit.
2. Ushtrime mbi marrëdhënien me objekt dhe partnerë
3. Fjala artistike (të flasim pastër shqip).
4. Finalizimi : Etyd individual, etyd me partnerë.
  • Faza e dytë.
1. Vendosja në praktikë e metodës.
2. Interpretim (tregim / poezi / monolog)
3. Finalizimi.
4. Shfaqje e plotë artistike
Ky aktivitet realizohet në kuadër të projektit DETMUR financuar nga EU në kuadër të programit Europa Krijuese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here