Shkurti vazhdon te jete shume i bukurper grupin e teatrit nen drejtimin e Gerti Palali
Here tek @hojzat_academy dhe here tek @qendrarinorearkashkoder vazhdojme me pergatitjet per shfaqjen e re.
Aktiviteti organizohet ne kuader te projektit #Detmur te finacuar nga programi #creativeeurope dhe zbatuar nga #CodePartners #teatridivita dhe #theater

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here