Organizata ICSE & co. dhe CODE Partners ju ftojnë në takimin e hapjes së projektit LOG.
Takimi do të zhvillohet me datë 19 Nëntor, ora 17.00 tek Qendra Rinore ARKA, Shkodër.
Projekti LOG ka si qëllim të rrisë zhvillimin dhe aftësitë menaxhuese të një organizate jofitimprurëse, të krijuar nga profesionistë, me mision luftën kundër dhunës gjinore dhe promovimin e barazisë gjinore.
Projekti LOG është financuar nga IOM Itali në kuadër të iniciativës A.MI.CO. Award 2020”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here