Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë!
Për herë të parë në Shkodër, ftohen kandidatët e të gjitha kaheve politike që të shpalosin programet e tyre dhe të debatojnë me të rinjtë.
#Unëvotoj është programi i Qendrës Rinore Arka, që krijon hapësirë për të rinjtë për të qenë protagonistë në debate politike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here