#UneVotoj – Kandidatët për deputetë të Shkodrës në përballje me rininë filloi ciklin e takimeve me datë 31 Mars 2021, ora 18.00.
Amel Pervizi dhe Aledija Unuri nga Nisma Thurje erdhen te paret ne kete dialog/perballje me rinine.
Iniciativa #UneVotoj zbatohet dhe financohet nga Qendra Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here