#Une Votoj – Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë fillon me datë 31 Mars 2021, ora 18.00.
Amel Pervizi dhe Aledija Unuri nga Nisma Thurje janë ata që do të vijne të parët në përballje me rininë shkodrane.
Bio:
Amel Pervizi Koordinator i Nisma #Thurje për Qarkun Shkodër, ekonomist prej 7 vitesh: Qëllimi im është të ndërtojmë një rrugë ku mund të ecin të gjithë ata që e duan qytetin e vendin, duke i kushtuar çdo frymë.
Aledija Unuri, punonjëse sociale dhe pjesë aktive e shoqërisë civile: Qëllimi im është që të krijojmë shanse të barabarta zhvillimi për çdo moshë dhe çdo territor.
Iniciativa #Une Votoj zbatohet dhe financohet nga Qendra Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here