#Une Votoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë fillon me datë 31 Mars 2021, ora 18.00. Amel Pervizi dhe Aledija Unuri nga Nisma...

„Mysafirë të padeshiruar“

Një teatër mbi këmbalecë të lartë, i çmendur e i guximshëm. „Mysafirë të padeshiruar“, burrat mbi këmbalecë të veshur me frak zhvendosin kufijtë, i...

Ekspozite fotografie TRANZICIONI

Ekspozitë fotografie "TRANZICIONI" Hapja e ekspozites: 10 Maj 2021, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka Kuruar nga: Orestia Kapedani Pjesëmarrës: Albana Dedvukaj Aresa Erkoçaj Arsenida Tahiri Dritan Brahaj Elsaida Musiq Elsamina Musiq Jursi Temali Sidita...

Biblioteka ARKA – Qendra Rinore ARKA

Biblioteka ARKA - Qendra Rinore ARKA Ftojmë të rinjtë që të shfrytëzojnë hapësirat e Bibliotekës ARKA për të studiuar. #freespace #freewifi

Shkodra n’Fest

Code Partners organizon Shkodra n'Fest per vite me rradhe ne bashkepunim me Acli Ipsia ne Shqiperi dhe Bashkia Shkoder. Nje  koncept i ri festiv...

?️#Une✅otoj

                    #UneVotoj - Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë me datë 8 Prill 2021, ora 16.00. Paulin Sterkaj nga PS do te jete në përballje...

“Pafundesia” nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç

Shkodra | "Pafundesia" nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç - Giacomo Leopardi: hapesira dhe imazhi Prof. Ssa Laura Melosi, Katedra Giacomo Leopardi - Universiteti i...

EKSPOZITE FOTOGRAFIE “TRANZICIONI”

  Momentet me te bukura nga hapja e ekspozitës se fotografise "TRANZICIONI" tek Qendra Rinore Arka Kuruar nga: Orestia Kapedani Pjesëmarrës: Albana Dedvukaj Aresa Erkoçaj Arsenida Tahiri Dritan Brahaj Elsaida Musiq Elsamina Musiq Jursi...

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, zbatuar nga CODE Partners me financim nga USAID. Projekti You(th) Led...

Qendra Rinore Arka

Qendra Rinore & Kulturore Arka është hapur me datë 20 Shkurt 2015 dhe  drejtohet nga Consulting and Development Partners. Kjo qender bashkon te rinjte...