Lorenc Radovani dhe SINFOART na dhuruan nje mbramje shume te bukur te ARKA me 14 Qershor. Muzike e perzgjedhur nga filma shqiptare dhe te huaj dhe e luajtur me shume mjeshteri nga instrumentiste me emer ne boten e muzikes shqiptare.
Falenderojme profesor @Lorenc Radovanin per kete mundesi te bukur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here