Akademia e Lidershipit Rinor | 19 Qershor 2019 | ora 17:00 | Qendra Rinore Arka

Tema: Shqipëria në udhëkryq?

 Folës nderi: Johann Sattler, Ambasador i Austrisë në Tiranë

✔️Projekti YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor zbatohet nga CODE Partners dhe financohet nga USAID.

#codepartners
#usaidalbania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here