HISTORI SUKSESI – ALTIN PRENGA
Të mësojmë nga njerëzit e suksesshëm! Si lind një biznes?
Cfare rruge duhet të bëje dhe cfare pengesash duhet te kalojë për të arritur suksesin.
Nuk do ftojmë Altinin tek ARKA por do të shkojmë ne Mrizi i Zanave Agroturizëm të prekim historinë e tij të suksesit.

Ftojmë të rinjtë shkodranë të na bashkohen në vizitën që do të zhvillojmë të një ndër realiteteve me te bukura të biznesit shqiptar.

Date 18.06.2019, ora 10:00

Për regjistrime kontataktoni në:
Tel: +355 692064706
Email: info@arkayouthcenter.com
ose ne inbox qendrarinorearka -facebook dhe instagram.

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp #mriziizanave #historisuksesi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here