Cindy Marina Welcome Home – Miss Universe Albania 2019

Histori suksesi e një vajze të re, që Miss Universe i hap dyert për t’u bërë ambasadore e kulturës tonë në botë.

Ju ftojmë te ARKA nesër, datë 13 Qershor 2019, ora 18:30 — me Kristina NikolliValbona Quku LishaCindy Marina dhe Miss Universe Albania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here