???? KINEMA VERORE TEK LAPIDARI ??

Këshilli Rinor ARKA , pas realizimit të murales fort të pëlqyer nga qytetarët shkodranë, fillon aktivitetet për ta kthyer atë hapësirë në një qendër të hapur për rininë.

Kinema verore, koncerte e shume aktivitete të tjera do të organizohen gjatë verës

Kinema verore fillon me datë 15 Qershor 2019, 20:00

Ju presim të shumtë tek? lapidari (afër shkollës 28 nëntori).

 — me Bledar VukajSuada KrajaErol ÇekiniAntonio Gj ShllakuValmira HoxhaAgli GolemiFla ViaAlfonz LazriBrixhilda BrixhiEnvi Matlija dhe Aresa Erkoçaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here