Ne kuader te projektit “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut” eshte zhvilluar kursi tre ditor mbi aftesite sipermarrese.

#youthmatch #codepartners #qendrarinorearka #ambasadabritanike
#undp 17

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here