#Uneotoj
Znj. Jozefina Topalli, kandidate për Shkodrën e “Levizjes për Ndryshim” ne takim me te rinjte e Shkodres tek Qendra Rinore Arka me 17 Prill 2021.
Iniciativa #UneVotoj zbatohet dhe financohet nga Qendra
Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here