Consulting and Development Partners/Qendra Rinore ARKA në bashkëpunim me KRIIK Albania, duke filluar nga data 12 Prill deri me 16 Prill u zhvilluan sesione informuese me te rinjte te Bashkise Shkoder dhe Malesi e Madhe te cilet jane votues per here te pare.
#TëRinjtëpërIntegritetin

Pjesë e takimit informues ishin të rinj nga Malësia e Madhe që janë votues për herë të parë këto zgjedhje. 🗳

Kjo nismë organizohet nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ( KRIIK Albania) dhe CODE Partners/Qendra Rinore ARKA.

Iniciativa realizohet me mbështetjen financiare të Zyrës së Marëdhënieve me Publikun të Ambasadës së SHBA në Tiranë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here