#UneVotoj – Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë.
Z. Helidon Bushati, kandidat për Shkodrën i “Partisë Demokratike” ne takim me te rinjte te Arka me 20 Prill 2021.
Citim Helidon Bushati: Tek Arka që ka ngritur një oaz rinor mes stuhisë që u mundua të shkretojë përreth.
Me të rinj dhe të reja që duan të jetojnë në Shkodër. Te jenë të suksesshëm në Shkodër.
Boll promovuam të paaftin, të pashkollin, nipin dhe mbesen e deputetit apo djalin e të fortit. Shkodra është e djalit dhe e vajzës së njeriut të ndërshëm dhe të zakonshëm.
Do e shembim këtë sistem.
Më garantuan se do të jenë opozitë me të keqen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here