#UneVotoj – Kandidatët e Shkodrës në përballje me rininë
Znj. Jona Leqejza, kandidate për Shkodrën e “Partisë Socialiste” ne takimin e sotem te Qendra Rinore Arka ne diskutime me te rinjte.
Iniciativa #UneVotoj zbatohet dhe financohet nga Qendra
Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here