PANAIRI I NXITJES SË PUNËSIMIT‼️

  Është zhvilluar me date 19 Korrik Panairi i Nxitjes së Punësimit! Shumë aktorë të rendësishëm në sektorët e punësimit dhe të sipërmarrjes rinore ndanë me...

E enjtja te lapidari!

E enjtja te lapidari! Kete radhe Keshilli Rinor Arka organizoi naten e filmit ? Cdo te enjte ju presim te lapidari me evente te reja. ...

Kalascima – Qender Rinore Arka

Kalascima na dhuroi nje mbramje me shume emocione te bukura te Arka ne kuader te Festes se Muzikes. Falenderojmë shumë Institutin Italian te Kulturës për...

Lorenc Radovani dhe SINFOART

Lorenc Radovani dhe SINFOART na dhuruan nje mbramje shume te bukur te ARKA me 14 Qershor. Muzike e perzgjedhur nga filma shqiptare dhe te...

UN Youth Delegates Albania at Qendra Rinore Arka

The tour of consultations continues. Youth Delegates, Ilda and Stiven travelled to Shkodra to meet local youngsters. The meeting was held at "Arka" Youth Center...

OPEN MIC 08.07.2019 ORA 20:30

OPEN MIC  08.07.2019 ORA 20:30 QENDRA RINORE ARKA #riniaeShkodrës #arkatalente #mëtëmirët #muzikelive ...

Me datë 21 Maj, Zërat e të Rinj “Jorgjica Truja”,...

Me datë 21 Maj eshte organizuar te ARKA takimi i Finalistëve të Festivalit Mbarëkombëtarë të Zërave të Rinj "Jorgjica Truja", edicioni V. Talente te reja,...

Banda Adriatica 25 Maj 2019

Banda Adriatica krijoi atmosfere super te bukur te ARKA me date 25 Maj 2019. Ky koncert eshte organizuar me mbeshtetjen e Institutit Italian te...

“Pafundesia” nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç

Shkodra | "Pafundesia" nga Giacomo Leopardi mbush 200 vjeç - Giacomo Leopardi: hapesira dhe imazhi Prof. Ssa Laura Melosi, Katedra Giacomo Leopardi - Universiteti i...

„Mysafirë të padeshiruar“

Një teatër mbi këmbalecë të lartë, i çmendur e i guximshëm. „Mysafirë të padeshiruar“, burrat mbi këmbalecë të veshur me frak zhvendosin kufijtë, i...