Ekspozitë fotografie “TRANZICIONI”
Hapja e ekspozites: 10 Maj 2021, ora 18:00 tek Qendra Rinore Arka
Kuruar nga: Orestia Kapedani
Pjesëmarrës:
Albana Dedvukaj
Aresa Erkoçaj
Arsenida Tahiri
Dritan Brahaj
Elsaida Musiq
Elsamina Musiq
Jursi Temali
Sidita Hasi
Xhulian Millaj
Ekspozita do te qendroje e hapur deri në datën 25 Qershor 2021.
***
Ky projekt zbatohet nga #QendraRinoreARKA me mbështetjen e Goethe-Institut dhe nga projekti #DETMUR i cili financohet nga Creative Europe – EU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here