Momentet me te bukura nga hapja e ekspozitës se fotografise “TRANZICIONI” tek Qendra Rinore Arka
Kuruar nga: Orestia Kapedani
Pjesëmarrës:
Albana Dedvukaj
Aresa Erkoçaj
Arsenida Tahiri
Dritan Brahaj
Elsaida Musiq
Elsamina Musiq
Jursi Temali
Sidita Hasi
Xhulian Millaj
***
Ky projekt zbatohet nga Qendra Rinore ARKA me mbështetjen e Goethe-Institut dhe nga projekti DETMUR i cili financohet nga Creative Europe – EU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here