“…..Nji trashigim i të parve t’onë” – Dasma Shkodrane 
Muzika mbi të gjithë kufinjtë – edicioni i dytë, që nis me një citim nga Gjon Kujxhia në librin e tij “…..nji trashigim i të parve t’onë”, eshte e konceptuar si nje shfaqje artistike, dhe ka qellimin ti dhuroje Shkodrës nje mbremje te ambël kulture e trashigimie të vyer.
Me pjesmarrjen e formacionit orkestral ARKestra:
Antonio Fjerca – piano
Antonio Shllaku – perkusion
Duljem Puka – violinë
Danjel Rudaj – violinë
Marsel Paplekaj – violinë
Daniel Prendi – kitarë
Ermis Piranaj – fizarmonikë
Erion Lishi – klarinetë
Xhulio Gjeçaj – melodikon
Jozefina Simoni – vokal
Margerita Shllaku – vokal
Martina Serreqi – vokal
Selma Bekteshi – vokal
Ademir Fresku – vokal
Glerdit Turmetaj – vokal
Klinsman Llazani – vokal
Mark Ujka – vokal
me të ftuar: Arben Metaj – tenor
moderator: Astrit Fani
drejtues teknik dhe design Alkid Erkocaj
dhe me drejtimin artistik të profesor Lorenc Radovani.
Ky aktivitet realizohet nga Qendra Rinore ARKA / CODE Partners me mbeshtetjen e Ministrisë së Kulturës dhe READ Network, bashkëfinancuar nga EU, dhe me sponsor GEALAN, Manifesto dhe Silhouette Art of Flowers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here