Akademia e Lidershipit Rinor

Datë 23.02.2019

Dr. Ermal HASIMJA – Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve

✏️ BIO

Dr. Ermal Hasimja është profesor në universitet dhe shkrimtar i rregullt në gazetë.
Ai ka titullin doktor shkencash nga Universiteti i VIII i Parisit dhe është akademik i rregullt post-doktorature në Shkollën e Shkencave Politike dhe Ekonomike të Londrës. Ai jep mësim në kurset e shkencave politike dhe të komunikimit.
Dr. Hasimja ka punuar si këshilltar i Kryeministrit të Shqiperisë.
Dr.Hasimja është vazhdimisht i pranishëm në media, vecanërisht në programet televizive politike.
Aktualisht ai është administrator i Shkollës “Ernest Koliqi” në Tiranë.

Dr. Ermal Hasimja is a university professor and columnist.
He holds a PhD from the Université Paris VIII, France and has been a visiting post-doctoral scholar at the London School of Economics and Political Science.
He teaches political science and communication courses.
Dr. Hasimja has worked as adviser to the Prime Minister of Albania. He’s constantly present in the media, especially in political TV programs. He has also been involved in political activism. He’s currently administrator of “Ernest Koliqi” School in Tirana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here