OPEN INFORMAL CALL FOR THE ROLE OF “COORDINATOR”

Për më shumë informacion kliko këtu CALL COORDINATOR

Akademia e Lidershipit Rinor | 19 Qershor 2019 | ora 17:00

✅ Akademia e Lidershipit Rinor | 19 Qershor 2019 | ora 17:00 | Qendra Rinore Arka ✅Tema: Shqipëria në udhëkryq? ✅ Folës nderi: Johann Sattler, Ambasador i Austrisë...

Bisedë me profesor Ridvan Karakaçi – Muzikolog

Ridvan Karakaçi - Muzikolog Diten e shtunë, dt.12 shtator 2020, ora 19.30. Tema: Kënga-valle dhe kënga-aheng: dy themelet kryesore të korpusit të këngës qytetare shkodrane. -Kënga-valle: ceremoniali...

Mbremja e Hapjes se “Ekrani i Artit” 16- 19.05.2019

Art House ka kënaqësinë t’ju ftojë në mbrëmjen e hapjes së “Ekrani i Artit” në Teatrin Migjeni, i cili këtë vit feston edhe 70...

Xhoana Pema – Perfituese e burses se punes

✅ Xhoana Pema - ndihmes kuzhinere te Restorant Elita, SHKODER ✅ Ajo ka ndjeke kursin e kuzhines qe eshte zhvilluar te ARKA ✅ Xhoana eshte punesuar me nje kontrate...

EKSPOZITE

Ju ftojmë në Ekspoziten e piktoreve Ashli Hoti dhe Edsel Vela, kuruar nga Neri Curri me date 9 Nentor, ora 17.00 tek Qendra Rinore...

SHPALLJE PËR PSIKOLOG/SUPERVIZOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË...

SHPALLJE PËR PSIKOLOG/SUPERVIZOR I KOMUNITETIT EDUKATIV, QENDËR REZIDENCIALE PËR TË MITUR JETIMË Në kuadër të projektit “Komuniteti i të Ardhmes: ndërhyrje të përfshirjes sociale dhe në tregun...

CALL FOR ARTIST IN RESIDENCE

Who can apply? The artists in the residency are foreseen to be 10. The age is from 25 – 35 years old. The residency is organised for...

Takim Muzikor i Dy Boteve

Takimet Muzikore te Dy Boteve ne Edicionin e tyre te 12-te vijne ne Shkoder te Qendra Rinore Arka me date 29 Shtator ora 19.00. Kemi...

Shkodra për Punësimin dhe Sipërmarrjen!

✔️Shkodra për Punësimin dhe Sipërmarrjen! ✔️Zhvillimi i Kapitalit Njerëzor! Këto tema dhe me shumë do të trajtohen gjate boot camp që do të organizohet në datat 2️⃣0️⃣,2️⃣1️⃣ dhe 2️⃣2️⃣ Qershor...