“Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz” synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke shndërruar muzikën e vjetër në tregime të reja që promovojnë dialog dhe nxisin vlera të të jetuarit së bashku.
Ne synojmë të shkruajmë tregime të reja të të jetuarit së bashku përmes muzikës.
Ju presim të hënën, me datë 14 Shtator, ora 18:00 tek ARKA me muzikë të përzgjedhur nga Ballkani në udheheqjen e shkëlqyer të drejtorit artistik të projektit profesor Lorenc Radovani.
Do të performojnë:
1. Arvida Kullolli-Vraco – violinë
2. Anamarija Maric – violinë
3. Ajdin Mulabdic – violë
4. Isak Haračić – cello
5. Admir Vračo – trombë
Do të shoqërohen dhe nga grupi muzikor ARKestra.
Koncerti organizohet ne kuader te projektit ” Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime të reja për një Ballkan melodioz” i financuar nga Fondi Kulturor Zviceran për Shqipërinë (SCFA), një projekt i Agjencisë Zviceriane per Zhvillim dhe Bashkepunim (SDC) dhe zbatuar nga CODE Partners/Qndra Rinore Arka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here