“Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz” synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke shndërruar muzikën e vjetër në tregime të reja që promovojnë dialog dhe nxisin vlera të të jetuarit së bashku.

Ne synojmë të shkruajmë tregime të reja të të jetuarit së bashku përmes muzikës.
Ju presim të martën, me datë 15 Shtator, ora 18:00 në Shirokë me muzikë të përzgjedhur nga Ballkani nën udheheqjen e shkëlqyer të drejtorit artistik të projektit profesor Lorenc Radovani.
Do të performojnë:
– Vedrana Šimić – soprano
– Jozefina Simoni – vokal;
– Arvida Kullolli-Vraco – violinë
– Anamarija Maric – violinë
– Juri Dajani – violinë
– Duliem Puka – violinë 
– Daniel Rudaj – violinë
-Mulabdic – violë
– Isak Haračić – cello
– Admir Vračo – trombë
– Antonio Shllaku – perkusione
– Sara Nënshati – piano
– Antonio Fierza – piano
– Ermis Piranaj – fizarmonike
– Emiljan Lekaj – klarinetë
– Daniel Prendi – kitarë
– Gent Hoxha – instrumente folklorike
Te ftuar te mbrëmjes:
Grup kërcimi nën drejtimi e Gjergj Pervazi
Folës nderi – Eno Koço
Prezantuese – Arlinda Çausholli
Koncerti organizohet ne kuader te projektit “ Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime të reja për një Ballkan melodioz” i financuar nga Fondi Kulturor Zviceran për Shqipërinë (SCFA), një projekt i Agjencisë Zviceriane per Zhvillim dhe Bashkepunim (SDC) dhe zbatuar nga CODE Partners/Qendra Rinore Arka.
#swissculturalfundalbania
#musicbeyondallborders
#melodiousballkan
#arkaforculture
#arkaforshkoder

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here