??✔️ AFTËSI SIPËRMARRËSE

Trajnim 3 – ditor për bazat e sipërmarrjes dhe aftesi sipermarrese.

Ftojmë të rinjtë të regjistrohen ne trajnim.

#idebiznesi
#aftesisipermarrese
#fillimbiznesi
#inovacion

Trajnimi do të organizohet në datat 14, 15 dhe 16 Qershor 2019

Data 14 Qershor
? 15:00 – 20:00

Data 15 Qershor
? 10:00 – 16:00

Data 16 Qershor
? 10:00 – 16:00

? Tek Qendra Rinore ARKA

Për regjistrim kontaktoni në email: info@arkayouthcenter.com ose ne inbox ne facebook/instagram

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here