KOMUNITETI I TE ARDHMES AID 10950

video
KOMUNITETI I TE ARDHMES AID 10950 Përfituesit e bursave të punës Programi i përshfirjes në tregun e punës me anë të instrumentit te bursës së punës...

Takim i “Paktit për Zhvillimin e Rinisë, Shkodër

  Është zhvilluar sot takimi i radhës i rrjetit "Pakti për zhvillimin e Rinisë Shkodër". Jane diskutuar çështje të rëndësishme dhe eshte shperndare informacion...

” TRANZICIONI ” / dita 3

Workshop fotografie "Tranzicioni", dita 3 Vlerësimi i parë individual dhe në grup me qëllim mbështetjen e rezultatit perfundimtar per te qene pjese e ekspozites "Tranzicion"...

” TRANSITION” / dita 2

Workshop fotografie "Tranzicioni", dita 2 Vizita ne Muzeu Kombëtar i Fotografisë "Marubi" dhe Art House Bisede dhe diskutime mbi fotografite e shkrepura gjate dites te Qendra...

“Tranzicioni” / 1

Workshop fotografie "Tranzicioni", dita 1 Goethe-Zentrum Tirana Qendra Rinore Arka #CreativeEurope #DETMUR

EKSPOZITE

Ju ftojmë në Ekspoziten e piktoreve Ashli Hoti dhe Edsel Vela, kuruar nga Neri Curri me date 9 Nentor, ora 17.00 tek Qendra Rinore...

TRANZICIONI / Workshop fotografie

Nëse jeni një i ri, fotograf profesionist apo i apasionuar pas fotografisë dhe dëshironi të mësoni më shumë rreth saj ARKA ju fton në...

Komuniteti i se Ardhmes / Anjeza Kronaj

Anjeza Kronaj - Fizioterapiste tek FisioRehab, Shkoder.  Na lumturon pa mase qe Anjeza eshte punesuar me nje kontrate nje vjecare me ane te...

Takimi i Këshillit Rinor ARKA

Takimi i Këshillit Rinor ARKA  Përcaktimi i drejtimeve të punës, përcaktimi i klubeve, propozimet për bordin drejtues Të shtunen,  16.00 Qendra Rinore ARKA,...

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar viziton Qendrën Rinore ARKA

Qendra Rinore Arka priti në një takim në ambjentet e qendrës, Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Shqipëri z.Duncan Norman. Gjatë këtij takimi, Ambasadori u...