SOFT ESSENTIAL ✔️ SKILLSTrajnim 3 – ditor për përgatitjen e të rinjve për tregun e punës.

Ftojmë të rinjtë të regjistrohen ne trajnim.

#aftesikomunikuese
#PërgatitjeCV
#Intervistëpune
#letërmotivimi
#shprehjeinteresi

Trajnimi do të organizohet në datat 11, 12 dhe 13 Qershor 2019

? 15:00 – 20:00

? Qendra Rinore ARKA

Afati për regjistrim deri me datë 10 Qershor.

Për regjistrim kontaktoni në email: info@arkayouthcenter.com ose ne inbox – facebook /instagram

Projekti “You(Th) Match: Qasje inovative për nxitjen e zhvillimit të rinisë” zbatohet nga CODE Partners dhe Qendra Rinore Arka dhe mbështetet nga UNDP dhe Ambasada Britanike ne Tirane, në kuadër të programit “Mbështetje për punësimin dhe shërbimet sociale për të rinjtë dhe gratë vulnerabël në Shqipërinë e veriut”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here