Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 3 Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishte i ftuar Ambasadori i Italisë z. Alberto Cutillo, i cili mbajti një takim rreth procesit të anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Akademia e Lidershipit Rinor zhvillohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED- Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor financuar nga USAID.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here