Në kuadër të Akademisë së Lidershipit Rinor me datë 1 Qershor pranë Qendra Rinore Arka ishin të ftuar perfaqësues te “European Democracy Youth Network(EDYN), rrjet rinor i themeluar nga USAID në Dhjetor të 2018. EDYN përbëhet nga të rinj të angazhuar në politikë apo në shoqërinë civile apo komunitete të ndryshme. Znj. #JuelaHamati, përfaqësuese për Shqipërinë në Rrjetin Rinor të Demokracisë Europiane (EDYN) prezantoi rrjetin para te rinjve pjesemarres ne Akademine e Lidershipit Rinor. Ne vijim te takimit znj. Juela Hamati bashke me #IgliTola ju pergjigjen pyetjeve te te rinjve shkodrane.

Akademia e Lidershipit Rinor zhvillohet në kuadër të projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Lidershipit dhe Angazhimit Rinor financuar nga USAID

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here