KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTĒ |TE ARKA

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË | SHIROKË, SHKODĒR

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke...

Bisedë me profesor Ridvan Karakaçi – Muzikolog

Ridvan Karakaçi - Muzikolog Diten e shtunë, dt.12 shtator 2020, ora 19.30. Tema: Kënga-valle dhe kënga-aheng: dy themelet kryesore të korpusit të këngës qytetare shkodrane. -Kënga-valle: ceremoniali...

BISEDË ME NESTOR KRAJA – KOMPOZITOR/MUZIKOLOG

Bisedë me Profesor Nestor Kraja – Kompozitor / Muzikolog Diten e mërkure dt.9 shtator 2020, ora 19.30 Tema: Disa nga karakteristikat më të spikatura të muzikës...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...

🎭 ARKA paraqet NOE2 me LEKË TASI 🎭

Performancë teatrore me artistin Leke Tasi dhe Ledian Gjeçi Teksti: Lekë Tasi, Stefan Çapaliku dhe Ledian Gjeçi Skenografia: Ergys Vela Regjia: Stefan Çapaliku 📍Qendra Rinore Arka 🗓21 Gusht 2020 ⏰ 20.00 🛑Ky...

ROBERT BISHA ME TINGUJ QIELLORË NË SHKODRËN E TIJ

@Robert Bisha dhuroi një përqafim të madh tingujsh në G'juhadol. Rruga e Idromenos përjetoi emocione t'ambla të përcjella mjeshterisht nga muzikanti i madh. -------...

CALL FOR ARTIST IN RESIDENCE

Who can apply? The artists in the residency are foreseen to be 10. The age is from 25 – 35 years old. The residency is organised for...

KONFERENCA FINALE PROJEKTI YOU(TH) LED

Tek Qendra Rinore ARKA është mbajtur sot Konferenca Finale e Projektit YOU(TH) LED. Gjatë këtij takimi janë pasqyruar rezultat kryesore të arritura gjatë projektit...