Akademia e Lidershipit Rinor

  Me datë 23 Shkurt 2019 tek Qendra Rinore ARKA filloi AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR. Akademia u pershendet nga Kryetarja e Bashkise Shkoder Znj. Voltana...

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR 23 Shkurt 2019

AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR ?23 Shkurt 2019, ora 11.00 ?Instrumentet e Demokracisë dhe Pjesëmarrja e Qytetarëve ✅Lektor: Dr. Ermal Hasimja ✅Të Ftuar Nderi: znj.Lorena Haxhiu - zv. Ministre e Arsimit,...

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED

Konferenca e hapjes së projektit YOU(TH) LED – Zhvillimi i Udhëheqjes dhe Angazhimit Rinor, zbatuar nga CODE Partners me financim nga USAID. Projekti You(th) Led...

Akademia e Lidershipit Rinor

Linku i aplikimit >>>>> https://goo.gl/Yu6sK6

Takim Muzikor i Dy Boteve

Takimet Muzikore te Dy Boteve ne Edicionin e tyre te 12-te vijne ne Shkoder te Qendra Rinore Arka me date 29 Shtator ora 19.00. Kemi...

OPEN INFORMAL CALL FOR THE ROLE OF “COORDINATOR”

Për më shumë informacion kliko këtu CALL COORDINATOR

OPEN INFORMAL CALL FOR THE ROLE OF “ARTISTIC DIRECTOR”

Për më shumë informacion kliko këtu CALL ARTISTIC DIRECTOR

OPEN INFORMAL CALL FOR THE ROLE OF “FINANCIAL MANAGER”

Për më shumë informacion kliko këtu CALL FINANCIAL MANAGER_fin