Takimet Muzikore te Dy Boteve ne Edicionin e tyre te 12-te vijne ne Shkoder te Qendra Rinore Arka me date 29 Shtator ora 19.00.
Kemi perzgjedhur per te performuar Lumturije Nonaj – Zana e Maleve ne lahutë dhe Vox2Feel Duo – Nedeljko Pejovic ne kitare dhe Bojana Kukic – Pejanovic, Soprano.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here