Muzika mbi të gjithë kufinjtë / Shiroke 15 Shtator

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të tretë në Shirokë me 15 Shtator . ------ Music beyond...

MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË / ARKA 14 SHTATOR

Muzika mbi të gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të dytë me 14 Shtator tek ARKA. Nje falenderim te vecante...

Muzika mbi të gjithë kufinjtë / Gjuhadol

Muzika mbi t gjithë kufinjtë: tregime te reja për një Ballkan Melodioz Emocionet e koncertit të parë në Gjuhadol me 11 Shtator. ------ Music beyond all borders:...

Ambasadorja e SHBA znj. Yuri Kim vizite tek ARKA.

  Gjatë vizitës së saj në Shkodër me datë 10 Shtator, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, znj. Yuri Kim, ndaloi për...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTĒ |TE ARKA

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË | SHIROKË, SHKODĒR

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore duke...

Bisedë me profesor Ridvan Karakaçi – Muzikolog

Ridvan Karakaçi - Muzikolog Diten e shtunë, dt.12 shtator 2020, ora 19.30. Tema: Kënga-valle dhe kënga-aheng: dy themelet kryesore të korpusit të këngës qytetare shkodrane. -Kënga-valle: ceremoniali...

BISEDË ME NESTOR KRAJA – KOMPOZITOR/MUZIKOLOG

Bisedë me Profesor Nestor Kraja – Kompozitor / Muzikolog Diten e mërkure dt.9 shtator 2020, ora 19.30 Tema: Disa nga karakteristikat më të spikatura të muzikës...

KONCERT | MUZIKA MBI TË GJITHË KUFINJTË

"Muzika përtej të gjitha kufijve: tregime të reja për një Ballkan melodioz" synojnë të përcjellin trashëgiminë e pasur kulturore dhe larminë e përvojës njerëzore...

‟GËZUAR DITËLINDJEN”

Këshilli Rinor Arka bashkë me stafin festuan ditëlindjen e shumë fëmijëve te “Shtëpia e Fëmijës Shkollor 6-16 vjeç, Shkodër. Për shkak të pandemisë COVID 19...